30 de novembre de 2008
30.11.2008

Xec-regal de 800 euros i tió a Besalú

30.11.2008 | 01:00
Un dels tions que es posaran als aparadors dels comerços associats.

L'Associació de Comerciants de Besalú (ACB) premiarà aquest Nadal els seus clients amb un xec-regal per valor de 800 euros mitjançant un sorteig. Per tal de poder-hi participar només és necessari realitzar una compra en algun dels comerços associats i que s'han adherit a aquest campanya.
El guanyador serà aquell que tingui la butlleta que coincideixi amb les quatre darreres xifres del número premiat al sorteig del Nen del 5 de gener de l'any vinent. Al llarg d'aquell mes s'escollirà un dia per fer entrega pública del xec-regal a la persona que hagi resultat afortunada. La llista de comerços de Besalú que s'han adherit a aquesta campanya és de més de quaranta.
A més a més de la iniciativa del xec-regal, una trentena d'aparadors dels associats s'adornaran amb un tió i repartiran tiquets per fer cagar un tió de grans dimensions a la plaça de la Llibertat el dia 20 de desembre. Aquest acte està programat a les dotze del migdia i posteriorment es comptarà amb un grup d'animació infantil.
Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Associació de Comerciants de Besalú (ACB) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Besalú.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema