El ple de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro va aprovar ahir la qualificació única d'ús hoteler de la finca en què es troba l'antiga discoteca Pacha. Segons han explicat fonts municipals, el propietari de la finca té intenció de construir un hotel en aquest indret, a peu de la muntanya del Pinell, per la qual cosa va demanar a l'Ajuntament la modificació de la qualificació de la parcel·la que era d'ús hoteler i zona residencial. La construcció d'aquest hotel implicaria l'enderroc de l'edificació de la discoteca, que va tancar les portes ja fa anys. Una situació que ja han viscut d'altres locals de l'oci nocturn platjarenc, com és el de Madox o el més recent de Paladium, que va acabar l'enderroc la setmana passada.

Aquest darrer ple de l'any va estar marcat pel gran nombre de modificacions puntuals de Pla General que es van dur a terme, que van ser prop d'una desena. Aquest fet va ser criticat per dos dels partits de l'oposició, els socialistes i Iniciativa per Catalunya els Verds. Els portaveus dels dos grups, Dolors Padilla i Pedro Torres, respectivament, van coincidir en considerar poc apropiat portar tantes modificacions del Pla General al ple quan l'esmentada modificiació ja està adjudicada a un equip redactor.

Marcar una tendència

A més, van afegir tots dos que consideren que aquestes modificacions tenen la intenció de marcar cap a on els tècnics han de dur a terme la revisió. Padilla va manifestar que l'equip de govern "vol dirigir políticament els tècnics de la revisió del Pla General", mentre que Pedro Torres va manifestar que el que es fa "és condicionar" els redactors i que "seria lògic no fer cap modificació", a excepció d'aquelles que resultin més necessàries.