Els Mossos d'Esquadra han detingut a la Bisbal d'Empordà dues persones amb nombroses targetes falsificades preparades per treure diners de caixers automàtics. L'home i la dona van ser sorpresos in fraganti per la policia. Segons van informar ahir els Mossos, una patrulla va ser alertada el 26 de desembre que s'estava intentant utilitzar una targeta fraudulenta en un caixer de l'avinguda Voltes. El jutge en va ordenar l'ingrés a la presó

En veure arribar els agents, l'home que era en el caixer va intentar amagar una targeta. Els mossos el van identificar i van escorcollar-lo, moment en què li van trobar 17 targetes bancàries en blanc amb etiquetes en què hi havia números escrits en bolígraf. També li van trobar cinc targetes més en una bossa embolicades amb un feix de bitllets que sumaven 2.860 euros. Igualment tenia una targeta de dèbit sense nom però amb numeració, igual que la dona.

L'home, que va donar una identitat falsa, i Ionela S., de 21 i romanesa, van quedar detinguts per robatori amb força i falsificació de moneda. El jutge de guàrdia de la Bisbal va ordenar-ne el passat dia 29 l'ingrés a la presó de l'home i en canvi la posada en llibertat de la dona.

Tot i això, els investigadors van trobar el dia 30 la jove a la Bisbal amb un ordinador portàtil, una videocàmera i un cable d'alimentació de l'ordinador, per la qual cosa va ser un altre cop detinguda.

Després li van trobar una bossa amb un aparell lector-gravador de targetes i diversos paquets amb 53 targetes falsificades preparades per treure diners i 23 encara sense falsificar. Després de passar a disposició judicial dimecres, el jutge va decretar-ne l'ingrés a la presó.