Un home de 81 anys i veí de Banyoles va morir ahir mentre conduïa el seu vehicle per davant de l'Ajuntament. La víctima és Lluís Coll Llandrich i segons van explicar fonts policials es va produir cap a dos quarts de dues del migdia. En Lluís conduïa per davant de l'Ajuntament de Banyoles quan suposadament va patir un atac de cor que el va fer perdre el control del vehicle fins que va xocar contra la font que hi ha al davant de la casa consistorial.

Els Serveis Mèdics i la policia de Banyoles sospiten que el conductor hauria mort fruit d'un atac de cor ja que consideren que el xoc amb la font no va ser el suficientment fort com per provocar-li la mort. Tanmateix, el fet que l'home xoqués abans d'impactar contra la font contra un vehicle que estava estacionat a la seva esquerra corrobora la hipòtesi policial.

Segona mort al volant

No obstant això, les mateixes fonts policials van informar que haurà de ser l'autòpsia forense qui dictamini la causa exacta de la mort. En Lluís Coll era veí de Banyoles i vivia a pocs metres d'on va perdre la vida.

Aquesta mort és la segona que s'ha produït de les mateixes característiques en un mes al municipi de ?Banyoles. Segons van explicar fonts policials una altra persona va morir d'un atac de cor al volant: Va ser farà un mes i va acabar xocant amb un altre vehicle en un semàfor.