El Servei Català de Trànsit informa que, en aquests moments, hi ha 29 carreteres afectades per la neu. Les quatre tallades són la BV-5119 a Fogars de Montclús (Barcelona); la GIV-5217 de Ribes de Freser a Queralbs (Girona); la BV-2425 entre Corbera del Llobregat i Gelida; i la C-1412b entre Artesa i Calaf.

En 17 vies és obligatori portar cadenes, i en vuit es recomana circular amb precaució per plaques de gel i neu.

La demarcació de Barcelona és la que presenta més problemes, especialment les comarques de Berguedà, Vallès Occidental, Osona i Baix Llobregat. Cal destacar l'obligació de cadenes en la C-17 entre Sant Quirze de Besora i Ripoll; a la C-25 entre Sallent i Gurb, i entre Gurb i Santa Coloma de Farners; i la C-59 a Castellterçol.

A Lleida, nou carreteres estan afectades per la neu. Menys en dos, a la resta és obligatori l'ús de cadenes. Les comarques més afectades són Segarra, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Solsonès, Noguera i Val d'Aran. Es requereixen cadenes, per exemple, en la C-142b accés al Pla de Beret; a la C-25 entre les Oluges i Manresa; i a la C-28 en el Refugi d'Ares.

A Girona, hi ha problemes viaris en quatre carreteres, entre les quals destaca el tall de la GIV-5217 i l'obligació de cadenes i la prohibició de camions en la N-260. Les comarques amb més problemes són Ripollès, Garrotxa i La Selva.

A Tarragona, en aquests moments, no es registren incidències.