07 de gener de 2009
07.01.2009
Energia

Fecsa Endesa reforma una línia per millorar la qualitat a Ullà i Torroella

07.01.2009 | 13:01

Fecsa Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma i millora tecnològica d'una línia de mitja tensió al Baix Empordà amb l'objectiu d'incrementar la qualitat i la continuïtat del servei elèctric a gairebé 1.500 clients d'Ullà i de Torroella de Montgrí.

L'actuació, que s'ha realitzat al terme municipal d'Ullà, ha consistit en l'eliminació de quatre pals de fusta d'un tram de línia de 25 kV per uns nous suports de formigó, molt més resistents i robustos. A més, la intervenció també ha comportat el canvi d'uns 200 metres de cablejat i la substitució dels antics aïlladors de vidre per uns nous de polimèric.

Els aïllaments polimèrics, fabricats a partir d'un compost a base de fibra de vidre i silicona, aporten significatius avantatges respecte dels anteriors ja que tenen un pes més lleuger i major resistència a les inclemències meteorològiques com calamarsa, pedregades o descàrregues de llamps, entre d'altres, i també contra actes de vandalisme i trets dels caçadors.

Els treballs, que formen part del pla d'inversions de la companyia a les comarques de Girona, comportaran un augment de la seguretat de les infraestructures elèctriques del Baix Empordà, alhora que suposen una millora en de la continuïtat en el subministrament dels clients d'aquestes dues poblacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema