Aquests dos espais estan actualment en transformació amb l'execució dels projectes de rehabilitació. Ara l'equip de govern de l'Ajuntament de Calonge vol ampliar l'abast de la rehabilitació dels nuclis amb nous projectes.

En el cas de Calonge, l'ajuntament demanarà que es subvencioni el projecte de rehabilitació del carrer de la Rutlla i l'adequació de l'estació transformadora de l'aparcament del Fontova, al carrer Anselm Clavé. Per Sant Antoni els projectes que es presentaran són la rehabilitació del carrer Gambina i del carrer Lluís Moreno Pallí. Les actuacions en els nuclis de Calonge i de Sant Antoni suposaran una inversió en aquests barris de gairebé 830.000 euros, el que suposa gairebé el 47% de la despesa total del Fons Especial d'Inversió Local .

L'equip de govern de l'Ajuntament de Calonge també ha acordat presentar dos projectes de millora de les instal·lacions esportives, que inclouen el projecte d'ampliació del pavelló de Calonge i diversos treballs de millora dels vestidors del camp de futbol de Sant Antoni. Finalment, la resta de projectes que també es presentaran pel Fons Especial d'Inversió Local són la renovació del mobiliari urbà i enllumenat de la plaça de la Concòrdia de Calonge, la urbanització del tram del carrer Mestre Numància - Av. Costa Brava a Sant Antoni, diversos projectes de millora enllumenat i via pública, la construcció del parc de l'Àvia Jovita, la pavimentació del camí rural entre carrer del Tord i Sant Nazari, el soterrament de diversos contenidors i la instal·lació elèctrica a la nau de la policia local.