La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Calonge ha aprovat presentar diversos projectes per obtenir subvenció del Fons Especial d'Inversió Local de l'Estat. Calonge presentarà un total de quinze projectes per un import d'1.771.476 euros. Dels projectes que l'Ajuntament presentarà destaquen les inversions que tindran lloc al nucli de Calonge i al nucli de Sant Antoni. Aquests dos espais estan actualment en transformació amb l'execució dels projectes de rehabilitació. Ara l'equip de govern vol ampliar l'abast de la rehabilitació dels nuclis amb nous projectes.

En el cas de Calonge, l'Ajuntament demanarà que se subvencioni el projecte de rehabilitació del carrer de la Rutlla i l'adequació de l'estació transformadora de l'aparcament del Fontova, al carrer Anselm Clavé. Per Sant Antoni els projectes que es presentaran són la rehabilitació del carrer Gambina i del carrer Lluís Moreno Pallí. Les actuacions en els nuclis suposaran una inversió en aquests barris de gairebé 830.000 euros, el 47% de la despesa total del Fons.

L'equip de govern també va acordar presentar dos projectes de millora de les instal·lacions esportives, que inclouen el projecte d'ampliació del pavelló de Calonge i treballs de millora dels vestidors del camp de futbol de Sant Antoni.