La conductora d'un vehicle, Anna Q.F, de 28 anys, va resultar ferida greu ahir al matí en sortir de la via a la carretera de Sant Mori a causa del gel. Va caldre la intervenció dels bombers per rescatar-la depsrés de quedar atrapada al vehicle. Una ambulància va evacuar la noia a l'hospital Josep Trueta de Girona.

L'accident va passar pels volts de dos quarts de nou del matí a la carretera Gi-622 al quilòmetre 5 al terme de Sant Mori. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, la carretera presentava a aquella hora del matí gel i aquesta podria haver estat la causa de la sortida de la via per part de la condutora. La noia va estimbar-se i va quedar atrapada a l'interior del cotxe, un peugeot 206 amb matrícula espanyola. Els bombers van haver de treure el sostre del cotxe per rescatar la jove de l'interior i posteriorment va ser evacuada ràpidament amb ferides de gravetat.

A conseqüència de l'accident, es va haver de restringir el trànsit a la carretera des de les nou del matí fins quan faltaven deu minuts per a les deu del matí.