L'estació gironina de Masella va finalitzar el cap de setmana passat la temporada d'hivern, amb uns resgistres històrics. Per primera vegada en els seus 41 anys d'existència va tenir les pistes funcionant ininterrompudament durant 182 dies (de 8 de novembre de 2008 a 10 de maig de 2009). Això ha comportat una afluència de 437.000 esquiadors, així mateix, la més alta de la seva història. Malgrat aquestes dades positives, els responsables de l'estació van reconèixer que han detectat un descens en el nombre d'esquiadors d'estada en els allotjaments de la comarca i un estancament en el consum dels serveis complementaris a l'estació, especialment els serveis de bars i restaurants. "Els resultats, d'aquests aspectes parcials, els atribuïm a la crisi econòmica global", van explicar.

L'estació va obrir el 8 de novembre de 2008, la data d'obertura més primerenca dels 41 anys de l'estació i la primera a obrir les seves instal·lacions dels Pirineus. I va tancar les instal·lacions diumenge passat, la data de tancament més tardana de les últimes temporades, havent funcionat de manera initerrompuda.

Segons els seus responsables, el rècord d'obertura ininterrompuda "ha estat gràcies a la important regularitat de les nevades, i al treball diari dels recursos humans". Durant més de cinc mesos s'han superat els 2 metres de gruix en les cotes més altes.