27 de juliol de 2009
27.07.2009
Lloret Residencial

Manifestació pel mal subministrament de l'aigua

A l'urbanització Lloret Residencial hi viuen unes dues-centes famílies, però a l'estiu la població augmenta de manera considerable. Sembla ser que per aquest motiu el subministrament d'aigua no funciona de manera regular a totes les llars

27.07.2009 | 11:08

A l'urbanització Lloret Residencial hi viuen unes dues-centes famílies, però a l'estiu la població augmenta de manera considerable. Sembla ser que per aquest motiu el subministrament d'aigua no funciona de manera regular a totes les llars. És per això que els veïns de Lloret Residencial van sortir ahir als carrers de Lloret per manifestar el mal estat en què es troba la zona on habiten.
"Des de divendres bona part de l'urbanització no té aigua", va assegurar un dels veïns de la zona -Santiago Vázquez-.
Els veïns afectats es van mobilitzar sota el lema "Volem l'aigua de la xarxa municipal". Una frase que pensen repetir en les manifestacions programades pel dia 2 i 9 d'agost si la situació no millora.
Vázquez va explicar que "en la lectura del manifest es convida l'alcalde de Lloret -Xavier Crespo- i el regidor d'Urbanisme, -Josep Valls- a visitar la urbanització amb la companyia dels tècnics necessaris" per solucionar els problemes. Ahir a la nit no tenien cap resposta per part del consistori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook