L'autòdrom de Sant Feliu de Buixalleu, conegut com la Selva Circuit, encara no pot obrir les portes per manca de documentació, asseguren des de l'Ajuntament. Un fet que segons el seu promotor, Eduard Blanch, no és així, ja que ells ho han "entregat tot" i, davant d'això, finalment s'ha decidit a presentar un recurs contenciós administratiu contra el consistori selvatà en considerar que "no hi ha motius perquè no puguem obrir, ja que ens van donar la llicència d'obres i d'activitats per poder-lo construir al seu dia".

A més, Blanch assegura que fa vuit mesos que l'Ajuntament s'hauria d'haver pronunciat i l'acusa d'haver "volgut canviar ara d'interessos, quan nosaltres respectem els requisits de Medi Ambient i tot el que se'ns ha reclamat". D'altra banda, el promotor del circuit va explicar que a causa de les pèrdues econòmiques que li provoca aquesta instal·lació tancada, s'ha hagut de vendre, "malvendre", segons Blanch, part de la societat i que ara, sols en té el 80 per cent.

Per "la impotència i perquè no veig sentit comú en el que fa l'Ajuntament" és el que desembocat i ha acabat portant-ho als jutjats. I és que Blanch va anunciar ahir que es vol querellar també per la via penal, però "no com a promotor del circuit, de la societat, sinó personalment contra l'alcalde de Sant Feliu de Buixalleu, Josep Roquet (CiU), per aconseguir "que la justícia els posi tots al seu lloc".

Des de l'Ajuntament, el batlle, Josep Roquet, explica que de moment "no tenim notificació d'aquest recurs", ja que a l'estiu hi ha poca activitat al consistori. I d'altra banda, va afirmar que aquest no és el primer contenciós que presenta el promotor, ja que "ho havia fet contra dos decrets d'Alcaldia sobre el circuit".

Manca de documentació

El batlle va afirmar que aquests recursos judicials "van fent el seu curs" i que per part del consistori, "en arribar el seu moment ja comentarem, quan s'hagin resolt els recursos" tot el que fa referència al circuit. I és que Roquet, preguntat per aquest diari, no va saber explicar quina documentació manca a la Selva Circuit per poder obrir però va remarcar que "els seus amos ja tenen una notificació del que cal". D'altra banda, va manifestar que com a Ajuntament compten amb el suport dels veïns, que cal recordar que són els que en un principi es van queixar que durant alguns dies que es van fer proves a l'autòdrom feien massa soroll i els molestava.

El circuit de Sant Feliu de Buixalleu el dia que obri les portes es convertirà en un autòdrom destinat a escola de conducció, lloguers de les instal·lacions per practicar-hi esport del motor -excepte curses-. El tema de les curses és un aspecte criticat tant pels veïns com per l'Ajuntament, perquè temen que se n'hi facin algun dia sense permís.