La formació Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C's) de Lloret reclama a l'Ajuntament un augment de la major presència policial al passeig marítim, en considerar que hi manca seguretat.

C's creu que precisament el passeig s'ha convertit en una "zona sense llei" durant les nits. Al seu entendre "l'alcohol, les baralles, el bandalisme i, fins i tot, les ?drogues" hi són presents de forma habitual al llarg de tot l'estiu. Explica que són diversos els joves que es passen la nit bevent alcohol ?mentre alguns cotxes estacionats tenen la música a un volum molt elevat i "els maleters plens d'alcohol".

La formació no nacionalista creu que l'Ajuntament actua passivament i no tracta de resoldre la situació que es produeix. Per aquest motiu insta el govern a començar "a aplicar la llei davant aquesta situació de caos". Manifesta que la solució passa per més agents a peu per la zona i la realització de controls de velocitat, alcoholèmia i mesures sonomètriques.

L'agrupació, sense representació al plenari municipal, afirma que s'ha de buscar un nou tipus de ?turisme i canviar-ne l'actual model. Una de les millors mesures, apunta, seria fer desaparèixer el "tot inclòs" i la "Happy Hour" per anar moderant el consum d'alcohol ja que això "promou i incentiva el consum descontrolat d'alcohol entre els més joves".