El president del Partit Popular a Catalunya de Girona i diputat al Parlament de Catalunya, Josep Enric Millo, va comentar que "l'actitud del Govern l'únic que vol es confondre i desviar l'atenció dels ciutadans quan canvia en pocs dies d'opinió sobre la data d'acabament del desdoblament de la N-II en el seu pas per les comarques gironines i amagar així la paràlisi real que pateixen aquestes obres".

D'aquesta manera feia referència Millo a les paraules del subdelegat del Govern a Girona , Francesc Francisco-Busquets, el qual va dir al juliol que la N-II estaria desdoblada al seu pas per la província de Girona el 2015. Però dotze dies després el Govern va respondre el Diputat al Congrés dels Diputats Jordi Xuclà (CiU) que "era prematur fixar una data exacta en la qual el desdoblament estarà completament realitzat".

"No és cap novetat"

Millo també va recordar que "el Govern canviï en qüestió de dies la data prevista per a l'acabament d'una gran infraestructura a les comarques gironines no és cap novetat, ja ho varen fer el 2008 amb la data de finalització i arribada del TAV a Girona amb motiu de la celebració de les eleccions generals".

En aquest sentit, Millo va afirmar que "la paràlisi que pateixen les obres de desdoblament del N-II a les comarques gironines és responsabilat del Govern estatal, per la seva incapacitat de gestió, i de la Generalitat per la seva permisivitat i passivitat davant els incompliments reiterats del govern central pel que fa al bon desenvolupament d'aquestes obres". "No podem acceptar que des del Govern no es prioritizi les obres de desdoblament d'aquesta infraestructura tan important", va dir.