La comarca de la Selva és una de les que registra més casos de prostitució a les carreteres i, per aquest motiu, ahir el grup comarcal d'ICV-EUiA-EPM a les del Consell Comarcal de la Selva va organitzar la primera jornada de treball sobre la problemàtica. Es va celebrar a la biblioteca comarcal de Blanes i hi van participar 44 persones. Entre els ponents hi havia membres de diverses conselleries de la Generaitat, associacions i Consell Comarcal, entre d'altres.

La conclusió a la qual van arribar és que és un tema complicat de resoldre i, per això, van prendre el compromís de tornar-se a reunir d'aquí a sis mesos, perquè ara s'està a l'espera de veure com evolucionen les dues comissions tècniques constituïdes al Consell Comarcal de la Selva i Alt Empordà sobre aquesta temàtica i, també, com els diferents departaments de la Generalitat elaboren propostes per encarrilar solucions

La problemàtica de la prostitució a les carreteres va provocar que el Consell Comarcal decidís crear una comissió i que, a partir d'ella, des d'una vessant política s'estudiïn solucions passant per canvis en la legislació, sinó també des d'una vessant social, ajudant les noies que practiquen la prostitució.