28 de octubre de 2009
28.10.2009
Projecte

De motocultor a tot terreny

Un projecte premiat a les beques Agita busca objectes que reconverteixin la seva utilitat

28.10.2009 | 09:03

Trobar exemples de tot tipus d'objectes als quals les necessitats de les mateixes persones els hagin dut a canviar-ne l'ús. Aquest és l'objectiu principal dels creadors del projecte HKp, un dels vuit guanyadors de les beques Agita de creació d'aquest any a Figueres i que participa en una activitat del 4rt Congrés de la Cibersocietat.
Un motocultor convertit en un vehicle tot terreny, rodes d'un cotxe convertides en un espai per guardar les mangueres o una màquina de fer embotits convertida en una per fer croquetes són alguns de la vintena d'exemples que els usuaris han fet arribar a en David Gómez i en Joan Montserrat, principals impulsors del projecte.
La idea, explica Gómez, és que els objectes més representatius i originals acabin en un llibre i en un audiovisual per "intentar mostrar com aquest instint bàsic de les persones, de convertir alguna cosa per satisfer una necessitat, també s'aplica als objectes i generar debat". A la seva web -http://enlloc.net/hkp/w-, les persones que tinguin exemples d'aquest tipus els poden donar a conèixer explicant el motiu de la conversió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit