El Girona Conventions Bureau busca a través d'activitats enginyoses superar la crisi que afecta el sector terciari. Amb aquest objectiu van organitzar el dia 4 passat una jornada sota el títol "Tenir èxit en el seguiment d'esdeveniments i reunions", duta a terme per Eric Mottard, professor de la Universitat Autònoma i soci-director del Grup Eventoplus, un portal per a professionals de l'organització d'esdeveniments. Mottard segueix i analitza el sector dels esdeveniments de molt a prop.

En la jornada van participar fins a 34 entitats de camps molt diversos, des d'hotels a centres de congressos, i es van procurar perfilar els interessos de qualsevol proveïdor a l'hora d'escollir un espai i una empresa per organitzar un esdeveniment. Així Mottard va mostrar propostes creatives i innovadores per diferenciar-se de la competència a diferents nivells.

Un altre dels objectius de la jornada va ser realitzar un workshop-networking entre els mateixos membres del GCB assistents, amb l'objectiu de fomentar la coneixença i les relacions comercials entre ells. Un networking no és res més que el mecanisme per establir relacions entre diferents empreses d'un mateix àm0bit. Es tractava de mantenir reunions cara a cara entre dues persones durant 15 minuts, on cadascú podia definir la seva empresa i exposar els seus objectius i necessitats.