S'amplia la denúncia pels anònims de Calonge. L'alcalde, Jordi Soler, ha presentat ara una denúncia davant de la policia local contra l'apoderat d'Armonia Resort, com a presumpte difusor dels textos anònims difamatoris. En aquesta denúncia, segons fonts municipals, s'adjunten proves que l'assenyalen com a presumpte difusor dels anònims. La policia ha traslladat la denúncia al jutjat d'instrucció de Sant Feliu de Guíxols. Aquest home, Eugenio Morales, s'afegeix a l'exalcalde Josep Roselló, pel cas dels anònims. La causa de Roselló la va obrir l'empresari immobiliari Antoni Riart i Soler; David Plana i Maite Pellicer s'hi van afegir.

Morales ha negat qualsevol relació amb aquests anònims; que sempre els ha condemnat; que quan ha hagut de criticar l'equip de govern ho ha fet públicament o personalment; i que es tracta d'una "campanya contra mi perquè vaig facilitar a l'oposició la documentació" del cas de l'entrega dels 17.000 euros de Soler a Plana. "L'única difusió que he fet dels anònims és portar-lo un o dos cops al cap de la policia", ha assegurat Morales.

Les fonts municipals han apuntat que l'empresa d'Armonia Resort reclama a l'Ajuntament de Calonge 8,5 milions d'euros en concepte de responsabilitat patrimonial per l'edifici que s'ha d'enderrocar a Sant Antoni. La querella criminal contra Roselló va ser admesa a tràmit pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Sant Feliu de Guíxols per un presumpte delicte de calúmnies i injúries i a qui la denúncia responsabilitza com a autor material dels textos i dibuixos anònims que acusen tant Riart com l'actual equip de govern.