Els comerciants de Lloret de Mar es mostren contraris a perdre l'aparcament del passeig de Mar, que es preveu eliminar durant la reforma d'aquest. Per l'Associació de Comerciants de Lloret de Mar aquesta eliminació de la zona -150 aparcaments- comportarà, en no tenir una alternativa més pròxima, "el tancament de més comerços en aquesta zona ja de per si afectada per una alta estacionalitat".

A més, recorden al govern de CiU que el projecte del nou passeig estaria "supeditat al de la construcció d'un aparcament soterrat al passeig Verdaguer", al qual segons asseguren els comerciants en un comunicat, "com una obra emblemàtica, en les eleccions municipals, l'actual equip de govern". D'altra banda, els comerciants lloretencs també recriminen al govern que "l'Ajuntament mai s'hagi adreçat a l'Associació per comentar aquests canvis", és a dir, l'eliminació de les places d'aparcament a primera línia de mar.

La reforma del passeig Marítim de Lloret de Mar comporta eliminar 150 aparcaments de primera línia però es mantindran la zona de càrrega i descàrrega per a veïns i els aparcaments per a motos a la primera línia. L'obra de reforma es preveu iniciar durant aquest any.