La Societat de Caçadors de Capmany ha denunciat al Departament de Medi Ambient que grups de motoristes obren pistes il·legals als boscos per practicar motocross. Segons els caçadors, a les pistes arriben motoristes fins i tot de França per fer competicions.

Els denunciants van afirmar, en declaracions a la Cadena Ser, que almenys una desena de motoristes solen arribar els caps de setmana a les zones que s'han habilitat ells mateixos. Es tracta de llocs en espais boscosos, on s'han talat la vegetació que els molesta i s'han creat pistes per practicar l'esport. Els caçadors es queixen que actuen al marge de la llei creant pistes de fins a un metre d'amplada al mig del bosc. Un cop el tenen adequat, comencen a organitzar les competicions.

La societat ha documentat els fets amb imatges i s'han fet arribar al Departament de Medi Ambient, esperant que prenguin alguna mesura. Segons el president de la Societat de Caçadors de Capmany, Josep Maria Serra, les pistes són ?visibles perquè no travessen «ni per camins petits ni res. S'han fet camins ells, d'un metre d'amplada al mig del bosc», afirma.