15 de gener de 2010
15.01.2010
Crítiques a la gestió

Impugnen les eleccions al Col·legi de Metges al·legant frau

Un col·lectiu d'onze metges gironins han acudit als serveis territorials de Justícia i al Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG)

15.01.2010 | 01:00

Un col·lectiu d'onze metges gironins han acudit als serveis territorials de Justícia i al Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) per presentar un recurs que busca la impugnació de les eleccions convocades per la junta de govern del COMG perquè consideren que són fraudulentes. Aquest grup de metges busca una renovació de l'ens directiu del col·legi i entre ells hi ha Jordi Berdala, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Camprodon i possible candidat a la presidència de la nova junta del COMG. El col·lectiu de metges pretén ser una alternativa a l'encapçalada per Eudald Bonet, que fa onze anys que presideix el COMG.

Els membres de la candidatura renovadora acusen l'actual junta de govern del COMG d'haver convocat eleccions de manera il·legítima en avançar els comicis gairebé mig any a fi i efecte que l'actual president en funcions, Eudald Bonet, no arribi al termini de 12 anys consecutius en el càrrec. D'acord amb la normativa, aquest fet li impediria tornar-se a presentar. A més, els recurrents critiquen durament la gestió i la manera de fer d'Eudald Bonet.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook