Reagrupament ha escollit els membres de la Comissió Executiva Comarcal de la Garrotxa. Fins ara funcionava una junta de caràcter provisional. Entre els nous membres destaca, Joan Sarquella, actual regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Besalú que es troba en mans de CiU. La resta dels integrants són Magda Ripoll, exmilitant d'ERC de Montagut i Oix; Josep Ferrés, president de l'AMPA de l'IES Garrotxa d'Olot; Manel Alentorn, empresari de la Vall d'en Bas; Janina Cornellà, la Vall d'en Bas, i Maria Àngels Morral d'Olot.

La coordinació de Reagrupament ha quedat a càrrec de Salvador Moreno actual regidor a l'oposició de Maià de Montcal. Moreno ja era el coordinador de l'antiga junta. Salvador Moreno és regidor a Maià de Montcal i havia estat militant d'ERC. La secretària és Magda Ripoll, la qual també havia estat militant d'ERC. Jordí Ferrés, químic, s'ha fet càrrec de les relacions de la Comissió amb els mitjans de comunicació. En un principi, el càrrec de tresorer ha quedat vacant, perquè la persona que l'havia d'ocupar hi ha renunciat per motius laborals.

La secretària, Magda Ripoll, ahir, va explicar que a l'acte de constitució de dissabte passat van assisitir un 60% dels associats. Ripoll ha indicat que ara Reagrupament té uns 50 associats. Entre els associats hi ha l'alcalde de Montagut i Oix, Narcís Ribas, el qual ja fa temps va anunciar que no es presentarà a la reelecció. Ara, la intenció de Reagrupament és de fer actes de presentació a totes les localitats de la comarca.