El Consell Comarcal de la Selva destina 1,6 milions d'euros del pressupost del 2010 a inversions. Una partida que es redueix en 6,7 milions ja que en el compte del 2009 es contemplaven 8,3 milions. Aquest fet es deu bàsicament, tal com explica el president del Consell Comarcal de la Selva, Jordi Gironès, a la contenció que fa l'ens per la situació econòmica i que en el compte del 2009 hi havia contemplada la planta de compostatge de Santa Coloma de Farners que s'enduia gairebé la totalitat del capítol d'inversions, amb 7,3 milions d'euros i també la redacció del projecte de la planta de Biomassa i el Centre d'Innovació i Ampliació de la Biomassa (CIAB).

Aquests dos equipaments, que formen part d'un únic conjunt però, es troben aturats ja que segons Gironès, per una banda no se'ls va atorgar el Fons Europeu Feder i alhora, s'han desestimat les al·legacions fetes des de l'ens comarcal. El president avança que "el Consell estudia anar per la via del contenciós" per aconseguir finalment, aquest finançament necessari per construir aquest equipament comarcal.

Diners al Castell de Montsoriu

Els 1.6 milions en inversions d'aquest pressupost del 2010 es destinen prinicipalment al Castell de Montsoriu, en concret, 1 milió d'euros i la segona invesrió en quantitat és l'ampliació de l'empresa d'economia mixta Nora SA en 367.500 euros; seguida de la inversió en menjadors escolars que ascedendeix fins als gairebé 87.000 euros, entre d'altres.

En total, el pressupost d'aquest 2010 del Consell Comarcal de la Selva ascendeix fins als 28,1 euros, més de 8 milions que el de l'any passat, que era de 36,2 milions. Aquest compte es va aprovar amb els vots de PSC, CiU, PP i Independents, l'abstenció de l'Entesa pel Progrés Municipal i el vot en contra d'ERC.