A partir del segon semestre del 2010 els ciutadans podran consultar les dades del seu historial clínic a través d'Internet. El Departament de Salut de la Generalitat ha decidit implantar un sistema tecnològic de consulta i tramitació de dades després de dur a terme un pla pilot a finals de 2009 que ha resultat ser un èxit.

Amb aquest nou sistema, anomenat Carpeta Personal de Salut, els ciutadans podran tenir accés a les dades més rellevants sobre la seva salut de manera directa i sense haver d'anar a la consulta del metge. El projecte de la Carpeta Personal de Salut preveu que l'usuari pugui accedir a través de la xarxa a les dades de la seva història clínica, com la medicació que ha de prendre, les vacunes que li hagin prescrit, els informes mèdics o els resultats de les proves que li hagin realitzat.

En un acte celebrat a Calella, la consellera Geli ha detallat que la Carpeta de Salut no serà només una eina de consulta i que hi haurà alguns tràmits que també es podran fer a distància, com demanar hora al metge. Geli ha explicat que aquest projecte ajudarà a reduir el nombre de visites presencials, com ja ho està aconseguint la recepta electrònica: "Si generem confiança en el telèfon i la xarxa, els ciutadans ho acaben entenent".

El projecte ha estat durant dos mesos (entre novembre i desembre del 2009) en fase de proves a la ciutat de Calella, i després d'un estudi que ha conclòs amb uns resultats molt satisfactoris, aquest mateix any es preveu iniciar la seva expansió per tot el territori català. Geli ha detallat que es començarà per algun àmbit territorial important, i per alguns grups de població molt específics, com els diabètics o les dones embarassades.