Més de 100.000 passatgers han utilitzat l'aeroport Girona-Costa Brava aquests dies de Setmana Santa i Pasqua, segons han informat fonts d'Aeropuertos Españoles y Navegación Aerea (Aena).

L'ens aeronàutic xifrava en un comunicat que s'arribaria possiblement als 120.000 usuaris, xifra a la qual no s'havia arribat a l'hora de tancar aquesta edició ja que les companyies de baix cost que operen a les pistes de Vilobí d'Onyar encara no havien tancat les llistes de viatgers tant d'entrada com de sortida de les últimes vint-i-quatre hores.

Amb motiu de les vacances de Setmana Santa, de l'1 al 5 d'abril, l'Aeroport de Girona-Costa Brava ha acollit un total de 746 operacions d'enlairament i aterratge, unes xifres que es tradueixen en 106 operacions comercials per dia i gairebé 17.200 passatgers diaris.

Destinacions

Les jornades de més moviments van ser la de dijous a partir de les primeres hores del matí, en què es van omplir tots els mostradors en servei de la terminal i també divendres, dia en que es van donar les mateixes circumstàncies.

Les destinacions més habituals dels viatgers d'aquests dies han estat, sobretot, dins de l'Estat espanyol (Madrid, Granada i Sevilla, així com també les illes Canàries), mentre que els vols a diverses ciutats d'Europa, amb les que està unida la companyia Ryanair, han anat plens, "però no com altres anys", segons han assegurat empleats de la mateixa companyia.

Ahir, dilluns, es portava a terme l'operació tornada i el moviments van ser constants durant tot el dia, tant a la terminal com a l'estació d'autobusos, la parada de taxis i en els diversos aparcaments de les instal·lacions.