06 de abril de 2010
06.04.2010

La Vall d'en Bas duu a terme un programa de reducció energètica

06.04.2010 | 02:00

L'Ajuntament de la Vall d'en Bas duu a terme un pla de reducció energètica i de descontaminació lumínica als nuclis del Mallol i Sant Esteve d'en Bas i a la zona del Veïnat Nou. El pla també contempla l'adequació de la instal·lació elèctrica de l'església dels Hostalets i la instal·lació de plaques solars al pavelló poliesportiu.
Així, el consistori ha invertit 45.oo0 euros en l'adaptació de l'enllumenat públic al sector de Verntallat al Mollol i també a Sant Esteve d'en Bas. Els treballs han consistit en la substitució de les làmpades existents per 147 de baix consum.
A la zona del Veïnat Nou, ha portat a terme el canvi de tots els fanals. A més ha ampliat l'enllumenat, amb 2 faroles a cada extrem. L'objectiu ha estat tenir més llum i reduir el consum. L'acció ha tingut un cost de 18.000 euros.
A més, l'Ajuntament ha dut a terme l'adequació de la instal·lació elèctrica de l'església dels Hostalets. En el context del Pla, el ple ha aprovat la instal·lació de plaques solars al pavelló poliesportiu de Sant Esteve d'en Bas.

Centre Cívic dels Hostalets
L'Ajuntament preveu començar el Centre Cívic dels Hostalets durant el segon semestre d'aquest any. El nou centre serà un edifci de 2 plantes, i la planta baixa acollirà la sala d'actes. La previsió és que a través d'una zona de doble alçada la planta baixa integri els serveis i la cuina. L'edifici està projectat segons la tipologia del conjunt arquitectònic dels Hostalets. La primera plantra disposarà d'una superfície de 223,40 metres quadrats i la segona de 102,80. El pressupost és de 666.ooo euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook