Un ferit d'extrema gravetat va ser el resultat d'un accident múltiple entre sis motocicletes ahir al migdia a les Planes d'Hostoles. La col·lisió, per raons fins ahir al vespre encara desconegudes, va ser al voltant de les dues del migdia al quilòmetre 39,5 de la C-153, segons van informar els Mossos d'Esquadra. A causa de la topada múltiple va haver-hi nou ferits -entre conductors i acompanyants-, tres de lleus, tres de greus i finalment un de crític, que els efectius sanitaris van portar a l'hospital Trueta de Girona.

La col·lisió va causar retencions importants a la via C-153, en tots dos sentits de la marxa, ja que es va haver de donar pas alternatiu. De totes maneres, a les cinc de la tarda es començava a restablir l'ordre. Pel que fa a les causes de l'accident, els Mossos ahir a la tarda continuaven investigant.

Un motorista ferit a l'Escala

El cap de setmana s'ha saldat doncs sense accidents mortals però sí amb motoristes ferits greus. A més a més de l'accident de les Planes d'Hostoles, dissabte a la nit a l'Escala un conductor de ciclomotor va quedar ferit lleu després de xocar contra un turisme al passeig marítim de l'Escala. La col·lisió es va produir a quarts de nou del vespre i els serveis d'emergència van haver-se d'endur el conductor, en estat greu, a l'hospital Trueta de Girona. Veí de l'Escala, i d'uns quaranta anys, segons la policia local de l'Escala, haurà d'estar hospitalitzat "uns quants dies" a causa de les múltiples contusions de la topada amb el turisme. D'altra banda, el conductor del cotxe, va sortir-ne il·lès després de col·lidir amb el cliclomotor de 49 cc.

Un ciclista va endur-se també un ensurt ahir quan un turisme el va envestir. Afortunadament no va passar de l'ensurt i el ciclista va poder tornar a casa amb poc més que unes contusions, però també l'alerta d'accidents a la zona.