L'Ajuntament de Lloret de Mar canviarà de companyia elèctrica, després que en el ple de dilluns l'equip de govern aprovés la moció que va presentar el grup d'ICV-EUiA, a l'oposició, sobre aquest tema. I que es va aprovar amb els vots de tots els grups que conformen el consistori excepte el PP.

El procediment emprès per Lloret de Mar però no serà només rescindir el contracte amb l'elèctrica Fecsa Endesa i buscar una altra companyia, sinó que buscarà la millor oferta de companyies elèctriques a través d'un concurs o mitjançant assessoria.

El cap del grup impulsor de la moció, el regidor Toni Garcia va assegurar a Nova Ràdio Lloret que espera que "això senti un precedent perquè usuaris i empreses facin el mateix". I és que cal recodar que durant la nevada del 8 de març i dies posteriors el municipi de Lloret de Mar va viure immers en un munt de problemes a causa de la manca de consum elèctric. I són aquests fets els que van provocar que ICV presentés la moció.

El regidor de Medi Ambient, Ignasi Riera (CiU), també en declaracions a la ràdio local va assegurar que van decidir donar suport i exposar que volen "fer saber el malestar per tot el que va passar el 8 de març". Però a la vegada, Riera va admetre que si via concurs Fecsa Endesa surt escollida "no tindríem inconvenient" a contractar-la si és la millor oferta.