L'Ajuntament preveu enderrocar els edificis 18 i 20 (ca la Buera) de la plaça Capdenmàs per construir-hi un edifici d'emprenedories. A més, els plans municipals són ubicar un parc infantil i una pista poliesportiva al solar que queda entre la plaça Capdenmàs a l'alçada de ca la Buera i els carrers Esglaiers i Verge del Portal. Més a llarg termini, l'Ajuntament preveu ubicar un equipament cultural de rellevància a la plaça. Part del finançament d'aquestes actuacions aniran a càrrec del contracte de Barris que l'Ajuntament ha presentat al Govern. En cas que la Generalitat aprovi el contracte, l'Ajuntament destinarà 800.000 dels 2.000.000 d'euros del contracte a la construcció de l'edifici d'emprenedors.

A més, la intenció és impulsar un pla de rehabilitació de façanes i establir convenis de rehabilitació de locals. L'objectiu, segons el regidor d'Urbanisme, Joan Albesa (PSC), és dinamitzar el Barri Vell.

Dissabte, a les 7 del vespre, el conseller, Joaquim Nadal, inaugurarà la plaça Capdenmàs. La urbanització han durat uns 5 mesos.