El Govern de Tossa de Mar va encarregar un informe al Departament de Governació i Administracions locals, després de comprobar, que en el primer, elaborat pel secretari, hi havia "alguns errors". L'informe en qüestió va ser demanat pel PSC i ha de determinar si hi ha regidors del govern que s'hauran d'abstenir durant el debat i la votació de la modificació del Pla General del municipi. Fa unes setmanes es va fer l'aprovació inicial de la modificació, però encara falta l'aprovació provisional i la llei indica que en aquesta si hi ha regidors que puguin estar implicats amb el Pla s'han d'abstenir.

El Govern va veure errors i per això va encarregar el nou informe. "Vam veure que l'informe del secretari tenia alguns errors, que pot passar a tothom, i per això vaig voler encarregar-ne un altre a una administració pública, perquè sigui totalment imparcial", va comentar l'alcaldessa del municipi, Imma Colom.

El PSC es queixa

Per altra banda, el PSC, que està a l'oposició, acusa el govern de CiU de no voler mostrar-los l'informe elaborat pel secretari, que ja està acabat. "El PSC reclama a l'alcaldessa l'informe que ha fet el secretari a petició del propi PSC", va afirmar Pilar Mundet, portaveu del PSC de Tossa. "Volem saber si hi ha regidors que s'haurien d'abstenir en l'aprovació provisional del Pla General", va aclarir Mundet.

El PSC veu estranya l'actitud del govern. "L'actitud de l'alcaldessa no sabem a què obeeix, ella ha vist l'informe i nosaltres no. Potser és que li agrada el que hi diu", va afegir Mundet. A més, va explicar, el PSC ha demanat a Governació una còpia de tot l'expedient. L'alcaldessa va respondre que deixaran veure els dos informes quan estigui acabat el segon.