23 de juny de 2010
23.06.2010
Lloret de Mar

El Grill presenta una proposta alternativa al pavelló de l'escola

L'organització política està en contra del projecte i, de fet, ja va presentar-ne al·legacions en el ple que es va aprovar

23.06.2010 | 02:00

El grup municipal El Grill, a l'oposició de Lloret de Mar, ha repartit un butlletí informatiu en el qual explica el projecte que l'ajuntament ha tirat endavant al pati de l'escola Pompeu Fabra del municipi, on s'hi farà un pavelló esportiu. A més, hi presenta una alternativa.
L'organització política està en contra del projecte i, de fet, ja va presentar-ne al·legacions en el ple que es va aprovar. Ara, però, ha decidit fer el butlletí, perquè "el govern va passar de les al·legacions". En el full, s'expliquen les característiques del projecte, el cost i diverses fotos virtuals del futur pavelló. "Considerem que aquesta obra serà una gran pèrdua d'espai, d'arbres i un atemptat visual irreparable", es pot llegir en el full.
En la part final, El Grill presenta la seva proposta alernativa al pavelló amb un poliesportiu més petit i que compta amb les parets dels costat abatibles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook