Després d'haver abocat sorra artificial a la platja de cala Rajols de Lloret de Mar, la que queda sota la finca de Can Juncadella, per fer-la més còmoda, ara han decidit construir-hi una escala, per poder accedir-hi amb més facilitat.

Aquesta cala és de còdols i a finals de la setmana passada va apàreixer recoberta de sorra artificial per fer-la més còmoda al bany. La mesura ha portat certa polèmica al poble i ha fet que s'obrís una investigació. Ara, però, ha aparegut una escala de fusta per accedir-hi. Sembla, doncs, que s'estan construint una platja a mida, malgrat els expedients i les investigacions que hi ha engegades per part de l'Ajuntament i de la Generalitat i Costes de l'Estat.

Cal recordar que aquesta mateixa setmana representants del Departament de Medi Ambient i Política Territorial de la Generalitat i de Costes de l'Estat van visitar la platja i estan estudiant quines mesures aplicaran. A més, van remarcar que a banda de les sancions que s'apliquin caldrà tornar-la al seu estat original. Abans que puguin prendre cap decisió, però, els treballs han continuat. Aquesta vegada per construir l'escala de taulons de fusta.