El president del Partit Popular de Girona, Josep Enric Millo, va visitar dimarts passat la comarca del Baix Empordà, on va afirmar que la situació actual dels camins de ronda "al llarg de tota la Costa Brava és lamentable". "Són molts els trams d'aquests camins, des de Blanes fins a Portbou, que estan en tan mal estat que o bé estan tancats o bé són un perill per als ciutadans que hi passen", va afegir.

Millo considera que és la Generalitat la "responsable de la deixadesa i el mal estat en què es troben aquests camins de ronda". En aquest sentit , el diputat popular va afirmar que "si el Govern hagués, per un costat reclamat i exigit a l'Estat que complís els seus compromisos pel que fa als arranjaments de diferents camins de ronda, com és la seva obligació, bona part d'aquests estarien ja en bones condicions".

A més, Millo recorda que alguns trams d'aquests camins, com és el cas del tram del camí de ronda de Palafrugell que va des del Far de Sant Sebastià fins a la cala de Tamariu, el qual en aquests moments segueix sense està arranjant, "s'haurien d'haver dut a terme ja l'any 2007".

Finalment el candidat a les pròximes eleccions pel Partit Popular a Girona va recordar el lamentable accident mortal que es va produir fa cinc anys al camí de ronda d'Aigua Xelida a Palafrugell.