El president del PPC de Girona, Josep Enric Millo, es va referir ahir durant la seva visita a la comarca de la Selva a l'anunci fet pel ministre Blanco sobre el desbloqueig de les obres aturades de la N-II al seu pas per la comarca. En aquest sentit Millo considera que "després dels múltiples anuncis que el Govern ha fet sobre el desdoblament de la N-II a les comarques de Girona ens cal alguna cosa més que la paraula del ministre Blanco per creure que aquest cop va de debò". Però -va afgeir- "amb els precedents que existeixen de incompliments reiterats del Govern Zapatero amb aquesta obra fa que l'escepticisme en aquest cas sigui el sentit majoritari".

Tanmateix, Millo va recordar que Blanco va dir que es "desencallaran les obres del tram de Maçanet de la Selva a Caldes de ?Malavella", però que alhora "deixa aturades les obres del tram entre Medinyà i Orriols o sense ni tan sols saber que passarà amb el tram de Tordera a Maçanet". Per tot plegat "posa en dubte que la voluntat real del Govern sigui prioritzar l'acabament del desdoblament de la N-II".

Per al president del PP a Girona "els canvis d'opinió del ministre Blanco pel que fa a les obres d'aquesta carretera, tan pel que fa al seu finançament com per quant es duran a terme i quina és la data de finalització, evidencien la improvisació amb la qual el Govern del PSOE actua i fa les coses". Unes actituds, segons Millo, d'"improvisació" que li fan tèmer que "malauradament l'anunci acabarà convertint-se simplement en una jugada electoralista donada la proximitat de les eleccions autonòmiques i que després s'oblidarà".