L'Associació de Marxes a Cavall de Catalunya (AMAC) torna el 10 d'octubre a Hostalric per celebrar el 25è aniversari, lloc on es va celebrar la primera trobada de socis.

Més ràpid i fiable que l'Internet sense Fils (Wi-Fi) i més barat que un accés ADSL. Així és el nou sistema de connexió a Internet que Arbucies ha posat en marxa i que es tracta de la tecnologia WiMAX, que substitueix l'antic Wi-Fi. Es va presentar dilluns públicament i donar-se d'alta costa 15 euros al mes en el paquet bàsic.

El Consell Comarcal de la Selva promociona la iniciativa Compartir cotxe. Així, des de l'ens comarcal es fomenta un ús racional, econòmic i sostenible del vehicle privat mitjançant aquesta iniciativa, que es va posar en marxa ja fa un temps. El servei consisteix a facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l'hora d'anar a treballar, a estudiar o fer un trajecte puntual. Aquesta iniciativa s'ha estat promocionant durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible.