Núria Rivas va presentar-se ahir com a cap de llista i candidata de l'Entesa, junts per Palafrugell a les properes eleccions municipals del maig del 2011. En el plenari de l'Entesa, Rivas va confirmar la seva ratificació, una decisió que ja s'havia pres l'any 2007, quan Lluís Medir va anunciar que no tornaria a repetir com a cap de llista d'aquesta formació. El relleu ha estat un procés de quatre anys i que ahir arribava a la seva confirmació.

Rivas forma part del govern municipal de Palafrugell des de ?l'any 2003 i després de ser regidora d'Educació actualment ho és d'Urbanisme i Pla de barris. També ostenta el càrrec de primera tinenta d'alcaldia.

En un acte que va presentar el seu predecessor Lluís Medir, Rivas va recordar que el motiu pel qual va néixer l'Entesa, ara fa vuit anys, continua vigent amb un grup plural i ideològicament divers que tenen com a objectiu treballar "única i exclusivament per Palafrugell".

En el seu discurs, Rivas va fer referència als vuit anys de regidora i especialment al moment de crisi econòmica actual, en el qual "cal ser més que mai coherents i realistes, sense caure en les fàcils promeses", va insistir la nova cap de llista de l'Entesa.