La Policia Local de la Bisbal d'Empordà va comissar aquest diumenge onze quilos de marihuana i diversos objectes presumptament provinents d'un o diversos robatoris. En la mateixa operació es va detenir un veí de la Bisbal, Mohamed E., de 19 anys i nacionalitat marroquina, que, segons fonts municipals, va reconèixer ser el propietari de la marihuana i dels objectes que va trobar la Policia Local i que atribueix a un o diversos robatoris.

Els fets van passar aquest diumenge, quan passaven vint minuts de la una del migdia. Les fonts municipals expliquen que la Policia Local va rebre una trucada en què se'ls comunicava que a l'immoble número 4 del carrer Almogàvers de la capital del Baix Empordà hi havia un menor que dormia a l'escala perquè possiblement l'havien fet fora de la casa.

Els agents del cos muncipal es van dirigir al lloc indicat i, efectivament, van trobar una persona asseguda a l'entrada d'una terrassa. Els agents van identificar l'individu i es va comprovar que no es tractava d'un menor, sinó que té 19 anys. El relat de les fonts muncipals explica que el jove va manifestar als agents que s'havia barallat amb la seva mare i, per aquest motiu, dormia en aquest lloc.

No obstant això, l'actitud del noi no va convèncer els agents, els quals van sospitar que el jove podria trobar-se en aquest indret per una altre motiu molt diferent al qual els havia exposat: els membres de la Policia Local el veien en un estat molt nerviós, cosa que els va fer pensar que el jove podia tenir alguna cosa amagada a la terrassa.

Amb aquesta sospita, els agents van procedir a escorcollar la terrassa de l'immoble i, a l'interior de cinc dipòsits d'uralita, van localitzar una gran quantitat de marihuana amagada en bosses i caixes, asseguren les fonts municipals. La marihuana comissada de les bosses i les caixes pels agents policials pesava gairebé 11 quilograms. En el mateix escorcoll, la policia també va trobar bosses petites per fer dosis de marihuana, material per manufacturar-la i una balança.

Igualment, els agents van trobar, també amagats, gran quantitat d'objectes, com ara equips de música, canyes de pescar, eines i peces de bicicletes, entre d'altres. El jove, segons les fonts municipals, va reconèixer la propietat de la marihuana i els objectes i els agents el van detenir per un presumpte delicte contra la salut pública. Els agents van obrir diligències i actualment treballen amb Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà per si poden relacionar els objectes recuperats amb denuncies presentades.