L'Ajuntament de Blanes està ultimant els preparatius perquè algunes entitats ja es puguin començar a instal·lar a la Ciutat Esportiva en els propers dies. Entre les primeres, si no hi ha cap canvi, hi haurà els de la disciplines relacionades amb la boxa. És a dir, les primeres seran probablement les que no necessitin utilitzar algunes de les pistes grans, ja que recordem algunes d'elles varen quedar afectades pels aiguats del mes de setembre.

En una visita feta ahir, l'alcalde, Josep Trias (CiU), va explicar que GISA s'ha encarregat d'arranjar els degoters i que confia que de cara a les properes setmanes i de manera progressiva les entitats aniran ocupant el seu espai a la Ciutat Esportiva, una àrea esportiva que amb un pressupost de 30 milions d'euros té capacitat per més de 5.000 espectadors.

D'altra banda, ahir va ser el primer dia en què el personal del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Blanes va començar a treballar a les noves instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes de Mas Cuní i, per això, tant l'alcalde de Blanes i el tinent d'alcalde d'Esports, Xavier Oms, van visitar als treballadors en el seu primer dia al nou equipament i van animar-los a seguir treballant com ho han fet fins ara, i gaudint d'unes instal·lacions que van qualificar "d'espectaculars".

Per la seva banda, l'alcalde de Blanes, Josep Trias, va mostrar-se confiat que els propers dies les primeres entitats esportives ja practicaran les seves activitats a les noves instal·lacions. En aquest aspecte, va apuntar que, en concret, s'han desplaçat fins a la Ciutat Esportiva els treballadors que s'encarreguen de l'atenció al públic. La resta ho farà de manera progressiva, ja que alguns resten a l'antic pavelló.

A partir d'aquest mateix dilluns, per tant, els ciutadans o les entitats esportives de Blanes que necessitin algun tipus d'informació esportiva de la vila, ho podran fer a les noves instal·lacions, però prèviament han de demanar hora, o bé per telèfon al 972 35 23 22, o per mail a esports@blanes.cat.