La confraria de pescadors de Lloret de Mar i l'Ajuntament han signat un conveni de col·laboració a través del qual el consistori es compromet a aportar prop de 37.000 euros per rehabilitar Es tint de ses xarxes, una vella casa de pescadors on antigament es ?tenyien les xarxes per anar a pescar, i poder fer-la visitable. La casa és propietat de la Confraria de pescadors i va estar en actiu fins als anys 60. Amb la reforma es podrà consolidar com una oferta turística més de la localitat.

Es dóna la circumstància que aquest tint juntament amb Sa Perola de Calella de Palafrugell són els dos únics tints que s'han conservat a tot Catalunya.

Entre els objectius de l'ajuntament hi ha "l'estudi, investigació, conservació, interpretació i difusió del patrimoni cultural" de Lloret. per aquest motiu, ara el consistori vol rehabilitar aquest espai i posar-lo en valor com un annex al Museu del Mar. La nova instal·lació, doncs, passarà a formar part del Museu Obert de Lloret (MOLL)

El local està ubicat a la travessia de Sant Miquel de Venècia i segons l'ajuntament, amb la reforma, es mantindrà "un dels pocs reductes de la vila marinera que queden a Lloret". Està previst que les obres es puguin iniciar al 2011 i es ?desenvoluparan d'acord amb el projecte redactat per l'arquitecta lloretenca Sandra Soliguer.