El Patronat de Sant Antoni de Vilamajor va acollir la tercera reunió del Fòrum Permanent de la Carta de Turisme Sostenible (CETS), que té com a objectiu consensuar i concretar actuacions que permetin la implantació d'un model de turisme sostenible al Montseny. L'estratègia s'estructura en sis blocs temàtics: Cooperació i Estratègia;Patrimoni; Tipologia; Informació i productes turístics; Turisme i repercussió en la població i l'economia local, i Control de fluxos de visitants. En el projecte participen els municipis que formen part del Parc del Montseny i 10 localitats veïnes. Pel que fa a Selva, són sis els municipis que participen: Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea, Sant Feliu de Buixalleu, Hostalric i Sant Hilari Sacalm.

En la trobada també es va treballar en el Programa d'Actuacions que desenvolupa l'estratègia aprovada i que consta de 52 actuacions que fan palpable aquest model de turisme sostenible que es busca.

Durant el primer any de treball s'ha elaborat una diagnosi del territori a partir del qual s'ha definit una estratègia de turisme sostenible, un document que es va aprovar en aquesta tercera reunió. De fet, es tracta de buscar l'equilibri entre la conservació del parc i el turisme en espais protegits.