08 de gener de 2011
08.01.2011

Santa Coloma de Farners comenšarÓ dimarts la Novena de Sant SebastiÓ

S'acabarÓ el dia 21 amb l'arribada del pare pelegrÝ de Tossa, que haurÓ fet el peregrinatge fins a la capital

08.01.2011 | 01:00
El pare pelegrÝ del 2010.

Santa Coloma de Farners començarà aquest dimarts la Novena de Sant Sebastià, que s'acabarà amb l'arribada del pare pelegrí de Tossa de Mar el proper divendres 21 de gener. Aquest any la novena es fa sota el tema de Els profetes.
El primer dia de la novena, el protagonista serà mossèn Salvador Juanola, rector de Canet, i l'endemà, el seguirà mossèn Enric Caselles, diaca de la Bisbal d'Empordà. Fins al dia 19 de gener, dia que acaba la novena, oferiran els seus testimonis diferents dicaques. La novena es fa cada dia, a les 7 de la tarda, a l'església de Sant Sebastià de Santa Coloma de Farners.
El dijous 20 de gener, Sant Sebastià, és el dia que es presentarà el pare pelegrí de Tossa a les set del matí, es fa la missa del Cantar i llavors es començarà la processó fins al Socors i després de besar la relíquia de Sant Sebastià, el pare pelegrí d'aquest any emprendrà el camí cap a l'ermita de Sant Sebastià de Santa Coloma, que arribarà aquest dia a la capital de la Selva quan es faci fosc. El pare pelegrí i els seus acompanyants seran rebuts pel bisbe de Girona, Francesc Pardo Artigas. El pare pelegrí del 2010 va ser Jordi Soler, corresponsal del RACC a Tossa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook