Els Mossos d'Esquadra han enxampat un altre conductor al qui agrada apretar amb força el pedal de l'accelerador. Segons va informar ahir la policia autonòmica, els agents de l'Àrea Regional de Trànsit han denunciat un conductor per haver comès, presumptament, un delicte contra la seguretat viària en circular a 164 km/h en un tram on la limitació de velocitat permesa és de 80.

Els fets van succeir a les cinc de la tarda del diumenge passat quan agents que estaven duent a terme un control preventiu de velocitat al punt quilomètric 168.9 de la carretera C-37, justament al Túnel de Brancons, van observar un cotxe que circulava a gran velocitat.

Segons va indicar el radar, el vehicle denunciat circulava a 164 km/h en un punt on la velocitat màxima permesa és de 80 km/h i per aquest motiu es van instruir les corresponents diligències policials. En aquest sentit, se li va imputar un delicte contra la seguretat viària, tipificat a l'article 379 del Codi Penal. I, segons van indicar des del cos policial, el conductor va ser citat amb posterioritat perquè es presentés davant del jutjat en funcions de guàrdia d'Olot.

Aquest ja és el segon cas detectat a les comarques de Girona en ?menys d'un mes.

El segon cas en 15 dies

El passat 30 de desembre efectius dels Mossos d'Esquadra van enxampar, en aquest cas, un motorista que circulava a 191 km/h en un tram on el límit de velocitat és a 70 del municipi d'Anglès. De la mateixa manera que en el cas anterior els agents que van detectar el motorista estaven realitzant un cintrol preventiu al punt quilomètric 100,5 de la carretera N-141, en direcció a la Cellera. Se li va imputar un delicte contra la seguretat viària, tipificat a l'article 379 del Codi Penal i el conductor va ser citat pel jutjat d'instrucció de Santa Coloma de Farners.