Burilles, deixalles, bardisses, un tobogan apedaçat, gronxadors antics, nova lluminària però que no funciona i la font, que tampoc raja. Aquest és l'estat en què es troba el parc infantil de la urbanització Aiguaviva Park de Vidreres. Un espai per al lleure que els veïns de la zona portaven reinvidicant fa sis anys i que el 2007 es va convertir en realitat, recorda el president de l'associació d'amics i joves d'Aiguaviva Park, Miquel Àngel Ballo, després del canvi a l'alcaldia de Vidreres.

El fet però és que passat el temps, explica, l'estat d'aquest espai "és lamentable, ningú el neteja i s'hi acumula brutícia". I es lamenta que en una urbanització on viuen més de 2.000 persones no es tingui cura d'un equipament com aquest. Ballo, a més, ressalta que el "súmmum" de la situació és que fa dos mesos els van instal·lar unes lluminàries, perquè fins ara no en tenien, i "aquestes no funcionen, sembla una aixecada de camisa veure uns fanals tan bonics però inservibles", es lamenta el president de l'entitat veïnal.

"No s'hi fa manteniment"

Davant d'aquests fets, l'entitat s'ha adreçat en diverses ocasions a l'Ajuntament i s'ha reunit amb l'alcaldessa, Ruth Rosique (PSC), afirma, però "el tema de la neteja no es fa, cal que siguen nosaltres qui avisem l'Ajuntament que s'hi acumula la brossa i llavors vénen, però en canvi després se'n tornen a oblidar". I per al president de l'associació d'amics i joves d'Aiguaviva Park, el que no s'entén és que l'Ajuntament "no fa manteniment d'aquesta zona i en canvi sí de la resta dels parcs de Vidreres".

La urbanització d'Aiguaviva Park és una de les més grans que hi ha a Catalunya, es troba a 12 quilòmetres del nucli urbà de Vidreres i Miquel Àngel Ballo assegura que d'ara en endavant els pares i mares "haurem de traslladar-nos quilòmetres per anar en un parc, quan aquí hi ha tant terreny". En tancar l'edició no va ser possible parlar amb l'alcaldessa, Ruth Rosique.