El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) dóna la raó a l'Ajuntament de Tossa de Mar en el litigi promogut per l'exenginyer municipal Jaume Fabregat en desestimar el recurs que aquest havia interposat i confirmar íntegrament la primera sentència dictada pel Jutjat Social de Girona. Fabregat va demandar el consistori al·legant que era víctima d'assetjament laboral i reclamant 125.000 euros com a indemnització per l'extinció del contracte de treball.

Cal recordar que el 28 d'abril de 2010 el Jutjat del Social número 1 de Girona va absoldre l'Ajuntament sentenciant que no havia incorregut en cap infracció de la legislació laboral: "No s'ha constatat d'una manera clara les maniobres d'assetjament que diu la demanda ni tampoc els altres actes constitutius de modificacions substancials que redundin en perjudici de la formació professional o menyscabament de la dignitat del treballador". Fabregat va recórrer la sentència davant del TSJC, que ha desestimat el recurs.

A Fabregat se li va reduir el sou el desembre de 2007 i va passar de cobrar 4.394 euros a uns 3.000, quan l'Ajuntament li va retirar un complement, ja que només treballava dos dies a la setmana. En definitiva, la sentència va analitzant i desestimant punt per punt els diferents elements.