L'Ajuntament de la Bisbal posarà en marxa un buc d'assaig per als grups musicals bisbalencs, segons que ha anunciat la regidoria de Joventut. El buc d'assaig és un contenidor de vaixell condicionat acústicament per poder fer assajos de grups de petit format que s'ha instal·lat al pati de les Escoles Velles i que forma part del projecte "Toquem?" impulsat per l'Àrea de Joventut.

El regidor de Joventut, Josep Maria Gou, ha explicat que "la construcció d'un buc d'assaig era una de les prioritats que teníem des de l'àrea de Joventut. La posada en marxa d'aquest equipament, va lligada al projecte 'Toquem', que te com a objectiu promocionar i dinamitzar, els joves conjunts musicals del municipi".

Un tècnic de l'empresa Aplicacions Audiovisulas (constructors del buc) i un responsable de Gestió d'Activitats de la Casa de la Música de la Mirona van ser divendres a la Bisbal per posar a punt el buc d'assaig. Abans de la posada a punt dels equips es va fer una petita presentació a un grup de músics bisbalencs, entre els quals hi havia Sanjosex i membres de Coalición Kanalla, entre d'altres.