«Crespo es queda fins al maig per intentar suavitzar els fracassos del seu successor, el regidor de Noves Infraestructures i Coordinació, Romà Codina». Amb aquestes contundents declaracions, fetes a Nova Ràdio Lloret, el portaveu del GRILL, Joaquim Teixidor, va criticar la decisió de l'actual alcalde de Lloret, Xavier Crespo, de quedar-se fins a final de mandat, després d'haver renunciat al possible nomenament com a Secretari de Seguretat de la Generalitat. Segons Teixidor, els fracassos de Codina són «els endarreriments que pateixen obres com el sociocultural i el teatre, així com el descontrol que hi ha dins del propi govern», ja que hi ha regidors que han plegat i d'altres que «estant oblidant les seves funcions», va destacar Teixidor.

El portaveu del GRILL va assegurar, a més, que es tracta d'un final trist. «Això és un trist final per una carrera meteòrica com la de Xavier Crespo com a alcalde de Lloret de Mar».

Per altra banda, Teixidor va lamentar que el Govern hagi fet «pagar els plats trencats» a Crespo, perquè creu que es mereixia el càrrec. «Independentment d'aquesta crítica política, haig de dir que personalment em sap greu que no sigui nomenat secretari de seguretat o qualsevol altre càrrec d'aquest govern», va afirmar Teixidor. «Ha fet mèrits suficients perquè se'l tingués en compte», va afegir.