Juan José M. G., veí de Girona de 49 anys, va morir la matinada de dijous a divendres en un accident laboral que va tenir lloc a l'empresa Protein, situada al carrer Pirineus del polígon industrial de Celrà (Gironès).

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident quan faltaven pocs minuts per a les dues de la matinada, i un cop van arribar al lloc dels fets van comprovar que la víctima havia quedat atrapat a la plataforma elevadora d'una grua. L'home va morir al lloc dels fets.

Dispositius activats

Agents dels cossos dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat, així com una ambulància bàsica i una altra de medicalitzada del Sistema d'Emergències Mèdiques van actuar a l'accident. Malgrat aquest desplegament, els cossos d'emergències desplaçats fins al lloc de l'accident no van poder fer res per evitar la mort del treballador gironí de 49 anys.

La policia autonòmica va posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i també del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.