Una denúncia per unes plaques de matrícula robades ha permès als Mossos d'Esquadra detenir un traficant de droga a Salt. L'home anava conduint el seu vehicle pel municipi i no es va adonar que una patrulla d'agents el seguia. Els Mossos li anaven al darrere perquè les plaques de matrícula del seu cotxe constaven com a robades. Al final va resultar que, tot i haver-hi denúncia, l'home era el legítim propietari del cotxe i li havia posat una altra placa. Seguir-lo fins al garatge, però, va permetre als Mossos fer una altra troballa: cocaïna envasada al buit i marihuana. Per això, l'home va acabar detingut per un delicte contra la salut pública.

Dimarts de la setmana passada, cap a mitja tarda, una patrulla dels Mossos que circulava per Salt es va fixar en la matrícula del cotxe que tenien davant. El número de placa els era familiar, i amb unes poques comprovacions en van tenir prou per veure que la matrícula els constava com a sostreta.

Els agents van anar seguint el cotxe fins que va entrar en un aparcament comunitari. Aleshores, la patrulla va anar fins al vehicle per parlar amb el conductor. Es tractava d'un jove de 32 anys, Juan C.A., que viu a Salt.

Després d'una conversa, els agents es van adonar que tot havia estat un equívoc. L'home era el legítim propietari del cotxe i, tot i que havia denunciat el robatori de la matrícula, havia posat unes altres plaques al vehicle.

Durant tota l'estona, però, Juan C.A. es va mostrar molt nerviós, de manera que els agents el van escorcollar. I el que semblava un robatori va acabar amb un cas de drogues. A dins d'un moneder de pell, amagat a la jaqueta, li van trobat dotze embolcalls amb cocaïna. La droga estava envasada al buit.

L'home també duia 80 euros al damunt. A més, al costat del cotxe, Juan C.A. hi tenia dos pots de vidre amb marihuana a l'interior. Al garatge, sobre dels pots, també hi havia més de 200 bosses per embolicar la substància estupefaent.

Els Mossos d'Esquadra van detenir Juan C.A. per un delicte contra la salut pública. El jove ja té antecedents per altres delictes similars.