02 de març de 2011
02.03.2011

El pressupost de Fontcoberta per al 2011 és un 43,40% més baix que el de l'any passat

02.03.2011 | 01:00

El pressupost de l'Ajuntament de Fontcoberta per a aquest 2011 és un 43,40% inferior al de l'any passat, quedant fixat en 1.170.000 euros. La retallada s'ha efectuat en gairebé totes les partides però, sobretot, es deu a l'absència d'inversions en grans obres.
L'últim ple municipal va aprovar els comptes per a l'exercici econòmic actual. A través del bloc amb el qual l'alcalde, Joan Estarriola, es comunica periòdicament amb els ciutadans explica les dificultats amb les quals s'ha trobat el consistori per quadrar el pressupost municipal; incidint en què "les retallades pressupostàries i els retards en el cobrament de subvencions consignades" han obligat els ajuntaments a recórrer al crèdit per tal de disposar de liquiditat.
Pel que fa a la manca de grans inversions, l'alcalde explica que en aquests moments s'estan acabant les obres programades per a aquesta legislatura i avança que a partir d'ara a Fontocoberta caldrà afrontar actuacions de menor embergadura, com ara l'arranjament de carrers, la instal·lació de bandes reductora de velocitat o de senyalitzacions, mobiliari urbà o tasques de neteja, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook