Els representants sindicals de la Policia Local de Palafrugell (SPPME-CAT i SPF) s'han queixat que l'Ajuntament no els dóna l'auditoria que es va fer durant l'any 2009 del cos i que fou presentada públicament fa poc més d'un any. Els representants sindicals volen tenir aquesta auditoria per poder-la veure i estudiar adequadament i amb deteniment.

El regidor delegat de la Policia Local, Ricardo Menor, ha manifestat que el document el poden consultar quan ho desitgin a l'Ajuntament, però que no es tracta de repartir-lo. Menor ha puntualitzat que no l'auditoria no va detectar cap problema rellevant i que la seva entrega es va retardar perquè el Departament d'Interior tenia més feina en les auditories d'altres policies locals.

D'altra banda, els representants sindicals també s'han queixat que s'ha retirat l'arma a cinc agents, tres dels quals són delegats sindicals i un quart és el secretari de SFP. Els dos sindicats denuncien que s'ha retirat l'arma per "indicis" que pateixen una malaltia psíquica i entenen que abans s'hauria d'haver fet un examen previ i que no s'actua amb tots els agents igual. Menor ha dit que la legislació permet retirar l'arma amb "indicis" i que tant és si és per baixa física com psíquica.